• 085 060 8888
  • Quiz uitje voor uw vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje en familie- of vrienden uitje

Bedrijfsuitje in Amsterdam

U bevindt zich bij: Home \ Bedrijfsuitje

Quiz met collega's in in Amsterdam

Ben jij de slimste mens van je bedrijf? Heb jij een collega die je wilt verslaan in een quiz? QuizNight verzorgt een gezellig, ontspannen maar toch ook spannend avondprogramma. Tijdens het borrelen met je collega's speel je een razend spannende quiz onder leiding van een heuse quizmaster. Eventueel compleet met buzzers en desks waardoor je je waant in een televisiequiz. Leer je collega’s op een ongedwongen manier kennen buiten het werk.

Een selectie van organisaties die u voorgingen:

Waarom QuizNight als bedrijfsuitje?

Betaalbaar!

QuizNight is er al vanaf 15 euro per persoon (exclusief drank en/of hapjes). Gemiddeld bedragen de kosten 35 euro per persoon (inclusief drank). Dat maakt het tot het voordeligste bedrijfsuitje!.


Leuk voor iedereen!

Zelfs de meest introverte collega kruipt uit zijn schulp tijdens de QuizNight. Zodra het spel begint, zal de strijdlust aan tafel stijgen. Niemand wilt verliezen. De winnaar wacht een leuke prijs.

Overal mogelijk!

QuizNight heeft vaste locaties door heel Nederland en België. Heeft u een eigen locatie in Amsterdam in gedachte? Ook dat is mogelijk. QuizNight luistert graag naar jouw wensen voor het perfecte bedrijfsuitje.


Quiz aanbod

Voor elke doelgroep hebben wij de perfecte quiz. Van een Holland Quiz tot een Ladies Quiz. Ook op maat gemaakte vragen over het bedrijf of collega’s zijn mogelijk. Geheel kosteloos.


Een succesvol bedrijfsuitje in Amsterdam

Een bedrijfsuitje organiseren is geen eenvoudige opgave. De één zou het liefste parachutespringen, terwijl de ander liever gaat bowlen of paintballen. Een bedrijfsuitje moet voor iedereen leuk zijn. Wie houdt er nou niet van een ouderwetse quiz en heerlijk borrelen? Met QuizNight krijg je geen verongelijkte gezichten en gaat niemand met lood in de schoenen het bedrijfsuitje tegemoet.

Onvergetelijke avond in Amsterdam

Zodra iedereen er is en een aperitief voor zijn neus heeft staan, kan de avond beginnen. De quizmaster legt de spelregels uit en dat is het startsein van een onvergetelijke avond. Er komen vragenrondes, een fotoronde en een audioronde. Na 2,5 uur hersenen pijnigen, veel drank en lachen, gieren, brullen zit het er helaas alweer op. Vergeet dus geen foto’s te nemen voor een blijvende herinnering!

QuizNight werd door de laatste 39 deelnemers gemiddeld beoordeeld met 8.9 van 10

rating+
Organization1
recensies