• 085 060 8888
  • Quiz uitje voor uw vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje en familie- of vrienden uitje

Vrijgezellenfeestje in Amsterdam

U bevindt zich bij: Home \ Vrijgezellenfeestje

Vrijgezellenfeestje in Amsterdam

Zo... dus jij mag het vrijgezellenfeestje organiseren? Moeilijk he...iets leuks vinden dat voor iedereen leuk is en waarbij iedereen zich op z'n gemak voelt. Nee hoor, zo moeilijk is het niet, je hebt het al gevonden. Voor het leukste vrijgezellenfeestje in Amsterdam ben je bij QuizNight op het juiste adres. Maak de Quiz nog leuker door het toevoegen van vragen over de vrijgezel. Een QuizNight duurt ca. 2,5 uur waardoor je meteen een avondvullend programma hebt. Lekker borrelen met je vrienden en/of vriendinnen en samen Quizzen. De winnaar is nog niet bekend, maar dat het gezellig wordt en dat er een hoop gelachen gaat worden staat vast!

Saai Vrijgezellenfeestje???


Je wilt natuurlijk niet dat iedereen indut tijdens het diner en het vrijgezellenfeest roemloos ten onder gaat! En daarom boek je de QuizNight! Wij zijn alvast op zoek gegaan naar de leukste cafe's. Voor elke vrijgezellen club hebben wij wel een bijpassende Quiz in ons assortiment. Tijdens deze quiz zullen de vragen voor leuke gesprekstof zorgen waardoor iedereen zich op zijn gemak voelt. Maak de quiz helemaal af door een 5-tal vragen over de vrijgezel toe te voegen. Indien je de Quiz liever combineert met een diner, klik dan boven in het menu op QuizDiner

  • duur ca. 3,5 uur
  • Groepen vanaf 8 personen
  • Mogelijk in heel Nederland
  • Quiz Buzzers mogelijk
  • Beschikbaar vanaf €15,00
  • Alle Quizzen mogelijk
  • Voor zowel mannen als vrouwen
  • Quiz Desks mogelijk

Waarom een QuizNight voor uw vrijgezellenfeest?

Betaalbaar!

Probeert u een betaalbaar vrijgezellenfeestje te regelen? Onze Quizzen zijn al te boeken vanaf €15,00 p.p.

Altijd Leuk!

Zelfs de meest stille en ingetogen vriend(in) komt los tijdens onze Quizzen,
u zult verbaast staan van de strijdlust van uw tafelgenoten!

Overal mogelijk!

Of u nu in een van onze vaste locaties in Amsterdam uw vrijgezellenfeestje wilt plannen, of op een locatie naar keuze, alles is mogelijk! In heel Belgie en Nederland

Quiz aanbod

Van Ladies Quiz tot Holland Quiz, voor elke doelgroep hebben wij een Quiz. Stuur ons enkele leuke en/of gedurfde vragen door over de vrijgezel en wij verwerken deze in de quiz.

Quiz Buzzers en Quiz Desks

Om uw vrijgezellenfeestje of bedrijfsuitje nog leuker en interactiever te maken is het bij QuizNight ook mogelijk om gebruik te maken van onze Quiz buzzers of Quiz Desks. Wanneer u gebruik maakt van een van deze items zal uw quiz worden uitgebreid met een extra ronde waarin deze buzzers en/of desks gebruikt zullen worden. Deze ronde zorgt voor nog meer strijdlust en hilariteit tijdens uw vrijgezellenfeestje.

Quiz Buzzers

Met deze draadloze quizbuzzers gaan de deelnemers helemaal los, wie wilt er nou niet als eerste op die knop drukken. Elk quizteam krijgt een rode quiz knop. Zodra de regels duidelijk zijn gaan de knoppen aan en begint deze hilarische en spannende ronde. Zodra iemand denkt het antwoord te weten drukt hij/zij op de knop. De knop van het team dat als eerste heeft gedrukt gaat knipperen en een luide buzzer zal voor iedereen duidelijk maken dat er is gedrukt. Degene die als eerste drukt mag het antwoord geven, maar let op; In deze ronde zijn veel punten te vergeven maar ook te verliezen.

Quiz Desks

Met deze lichtgevende quizdesks waant u zich in een echte spelshow. Twee teams zullen plaatsnemen achter deze quizdesks. Het team dat als eerste op de knop drukt schakelt de quizknop van de andere partij uit en mag als eerste het antwoord geven. Onder luid gejuich van de rest van de deelnemers neemt de strijd ongekende spanning aan. Met deze quizdesks maakt u uw vrijgezellenfeestje helemaal af.

QuizNight werd door de laatste 39 deelnemers gemiddeld beoordeeld met 8.9 van 10

rating+
Organization1
recensies